Bricostore - Magazinul ideal in cazul serviciilor legate de renovare,constructie sau amenajare case

  Grupul francez Bricostore face parte din compania Bresson, o companie care a fost creata cu mai mult de 150 de ani in urma. Bricostore este o companie franceza cu traditie in domeniul comertului si a intrat pe piata din Romania in anul 2001. Retailerul de bricolaj Bricostore Romania va contracta un imprumut de 25 milioane de euro de la banca franceza Societe Generale si de la subsidiara acesteia din Romania, BRD, scrie Standard.ro. Astfel, Phillipe Bresson, care controleaza direct 20% din Bricostore Romania, a fost autorizat sa contracteze un credit, in numele companiei, in suma maxima de 25 milioane de euro.

  SURSA 02

  În România, Bricostore vine în întâmpinarea dorinţelor clienţilor săi cu cele mai potrivite produse, idei şi servicii pentru renovarea, construirea şi amenajarea casei şi grădinii.
   Bricostore pune la dispoziţia clienţilor săi peste 40.000 de produse pentru construirea, renovarea şi amenajarea casei. Printre acestea se numara cele mai noi tehnologii si materiale de constructii, o gama larga de articole sanitare, unelte si scule, feronerie, vopsele, produse electrice, produse din lemn, decoratiuni interioare, plante si mobilier de gradina.

In plus, Bricostore ofera si o gama larga de produse exclusive, pe care clientii nu le pot gasi decat aici.
Pe langa oferta diversificata de produse si utilitati, alaturi de un raport calitate - pret excelent, Bricostore aduce si o gama completa de servicii: drive-in pentru materiale de constructii, inchiriere de unelte si scule, mixare vopsele, inramare de tablouri, confectionare de perdele si decupare placi din lemn si sticla.
   Toti clientii Bricostore beneficiaza inca din prima zi de un sistem de recompensare a fidelitatii, materializat in cele 2 carduri de fidelitate Bonus Card si Partener Card.
   Clientii fideli Bricostore sunt anuntati periodic despre oferta curenta Bricostore, noutatile aparute, promotiile care se desfasoara in magazin si alte evenimente importante special create pentru acestia.
Luna de luna, Bricostore pune la dispozitia celor interesati un catalog cu produse la preturi speciale. Astfel clientii Bricostore beneficiaza in permanenta de cea mai buna oferta si de cele mai mici preturi. In plus, Bricostore vine si cu o serie de cataloage speciale, dedicate unei anumite activitati de bricolaj. Exemple in acest sens sunt cataloagele tematice tiparite in 2007: gradina, sali de baie, materiale de constructii si decoratiuni, cu un format "glossy", un design modern si cu cele mai bogate si complete oferte pentru amenajarea casei si a gradinii.
   Magazinele Bricostore sunt localizate în parcurile comerciale (de obicei în vecinătatea unui hipermarket) şi au o suprafaţă cuprinsă între 8.000 şi 14.000 mp fiecare.
Magazine Bricostore deschise în România
* Militari, Bucureşti - martie 2002
* Pantelimon, Bucureşti - noiembrie 2003
* Orhideea, Bucureşti - noiembrie 2004
* Braşov - iunie 2005
* Ploieşti - noiembrie 2005
* Băneasa, Bucureşti - mai 2006
* Constanţa - octombrie 2006
* Piteşti - decembrie 2007
* Arad - mai 2008
* Brăila - septembrie 2008
* Focşani - noiembrie 2008
* Suceava - noiembrie 2008
* Oradea - decembrie 2008
* Călăraşi - iunie 2009
* Deva - în curând
* Drobeta - în curând sursa:ipedia.ro 

0 comments:

Free Page Rank Tool