Metro - Cea mai moderna forma de comert en-gros

  Metro este unul dintre cei mai mari retaileri la nivel mondial care activeaza in peste 30 de tari cu 2.400 de locatii. Grupul Metro detine pe piata din Romania, incepand din anul 1996, o retea de 23 de unitati Metro Cash&Carry si 14 hipermarketuri Real. Acestea insumeaza o suprafata de vanzare de 158.000 metri patrati.   Retailerul Metro Cash & Carry a lansat Romanian Winecellars, o colectie de vinuri marca proprie dedicata sezonului estival,  informeaza  Wall-Street.
   "Prin Romanian Winecellars, colectia "Fresh", Metro Cash & Carry dezvolta segmentul nou de vinuri proaspete si consolideaza pozitia Romaniei pe piata internationala a vinurilor, oferind posibilitatea unei noi alegeri special create pentru clientii profesionisti", a declarat Bart Blomme, director al departamentului Cumparari Produse Alimentare din cadrul companiei.
   Retailerul german Metro a raportat un profit aferent celui de-al doilea trimestru sub asteptarile analistilor, in contextul in care criza economica a dus la restrangerea cheltuielilor consumatorilor, informeaza Wall-Street.
   Profitul net a fost de 48 milioane euro comparativ cu pierderi de 453 milioane euro, in al doilea trimestru din 2008.


   SURSA 02
 
* Este cea mai moderna forma de comert en-gros, cu plata la ridicarea marfii
* Este dedicat profesionistilor din diverse domenii precum HORECA, comerciantilor, micilor intreprinzatori sau a oricarei persoane care isi deruleaza propria afacere
* Aduce marci de prestigiu in toate domeniile, servicii profesionale si cele mai competitive si actuale produse
* In cadrul fiecarui departament, specialistii nostri iti stau la dispozitie, gata oricand sa te asculte si sa te sfatuiasca asupra produselor optime pentru afacerea ta.
Zece motive pentru METRO Cash & Carry
1. METRO Cash & Carry este, pentru cei peste 20 de milioane de clienti profesionisti din întreaga lume cea mai atractiva sursa de achizitii pentru satisfacerea nevoilor afacerii lor.
Grupurile noastre tinta de clienti sunt : hoteluri/restaurante/companii de catering (HoReCa), revânzatori si persoane fizice autorizate.
2. Conceptul METRO Cash & Carry este transferabil la nivel international, tinând totodata cont de obiceiurile clientilor si de conditiile pietei.
Dezvoltarea internationala este unul din punctele noastre principale. Aproximativ 80% din cifra de afaceri este generata în afara Germaniei.
3. METRO Cash & Carry este un specialist în vanzarea cash&carry de produse alimentare si nealimentare.
Oferim aproximativ 20,000 de produse alimentare si 30,000 de produse nealimentare în centrele noastre de distributie. Avem o mare specializare în domeniul produselor proaspete.
4. METRO Cash & Carry isi dovedeste excelenta în managementul lantului de distributtie.
Garantam în întreaga lume, control permanent si prospetime la cele mai înalte standarde pentru toate produsele noastre. Operam cu toate tipurile de fluxuri logistice sustinute de sisteme IT integrate.
5. METRO Cash & Carry se bazeaza pe un concept de magazin, specific nevoilor clientilor profesionisti.
Disponibilitatea constanta a tuturor produselor, sub un singur acoperis si în cantitatile necesare, expunerea? eficienta a produselor îndreptata catre autoservire precum si orele extinse de program, sunt punctele de referinta ale centrelor noastre de distributie.
6. METRO Cash & Carry este recunoscuta pentru serviciile calitative adresate clientilor
Gama de servicii include accesul simplu, bazat pe legitimatia de client, consultanti comerciali calificati în fiecare magazin, si oferte directe, selectate atent pentru a satisface nevoile fiecarui client.
7. Pentru clientii profesionisti, METRO Cash & Carry faciliteaza procesul de cumparare.
Clientii comerciali beneficieaza de know-how-ul specific managementului de distributie si de preturi competitive.
8. METRO Cash & Carry sustine furnizorii locali prin achizitii.
Peste 90% dintre produsele din magazinele noastre sunt achizitionate de la furnizori, respectiv producatori locali, în încercarea de a ridica potentialul de export prin intermediul METRO Group.
9. METRO Cash & Carry dezvolta lantul national de distributie ca un întreg.
Conceptul nostru de afacere sustine introducerea unor standarde înalte de igiena, calitate si ambalare si creaza locuri de munca sigure printr-o organizare moderna a afacerii.
10. METRO Cash & Carry ofera oportunitati internationale în cariera.
Suntem o companie cu o cultura corporativa internationala si cu cele mai moderne conditii de lucru. 


sursa:ipedia.ro

0 comments:

Free Page Rank Tool