10 motive pentru a merge pe role

Iata 10 motive pentru a merge pe role (pentru cei care inca nu s-au decis):



1. Inline skating-ul este distractiv
Ei bine... cum ar putea sa nu fie distractiv? Iti mai amintesti cind erai mic si ai primit prima ta pereche de patine cu rotile? Intreaga lume ti s-a deschis deodata. Chiar daca mama nu te lasa sa te plimbi pe strada tot te simteai regele cartierului. Acum poti simti asta din nou. Cu rolele in picioare gusta din nou libertatea de care poate ai uitat.

2. Poti sa alergi cit de repede vrei tu
Daca simti nevoia de viteza atunci rolele pot fi ceea ce cauti. Fa-ti rost de niste role race cu 5 roti si fara frine. Gaseste-ti o panta pe cinste si da-ti drumul! Nu uita sa-ti pui echipamentul de protectie.

3. Te exprimi liber
Unii oameni sunt nascuti sa fie dansatori. Altii sunt nascuti sa se dea pe role. Unii le fac pe amindoua. Dar felul cum te misti pe role este unic cum unica este amprenta unui deget. Deci de cite ori vrei sa te misti pe ritmuri de salsa, raggae, rock sau hip-hop rolele vor adauga originalitate in miscarea ta.

4. Poti sa zbori
Majoritatea oamenilor traiesc respectind gravitatia - se tin de bara cind urca scarile blocului, transpira abundent cind avionul cu care calatoresc intra intr-o zona turbulenta si in general evita situatiile care i-ar putea face sa-si piarda echilibrul. Altii rid de legile gravitatiei, urcindu-se pe cele mai subtiri si instabile lucruri sau aruncindu-se in aer cu miscari sofisticate, incercind apoi sa aterizeze cit mai artistic sau macar onorabil.

5. Lumea este patinoarul tau
Rolele au fost inventate ca o alternativa la sezonul rece de catre un jucator de hockey din Minnessota. Dar oamenii au vazut imediat in aceasta un mijloc de transport si de recreere. Mai rapide decat mersul pe jos, mai manevrabile decit bicicleta, rolele sunt mijlocul ideal de a te adapta unui loc nou ori de cite ori mergi in vacanta sau macar de a descoperii imprejurimile dintr-o perspectiva noua.

6. Nu polueaza
Imagineaza-ti un oras fara masini, doar cu roleri, pietoni si biciclisti. Ce liniste ar fi, ce aer curat! Mergind cu rolele in locul masinii este un mod de a dovedii ca iti pasa de mediul inconjurator.

7. Iti faci noi prieteni
Inline skatingul este o ocazie grozava de a-ti face noi prieteni si de a cunoaste lume noua. Skatingul rupe diferenta dintre generatii si uneste familiile mai bine si mai sanatos decit o face, de exemplu, televizorul. Cu peste 30 de milioane de skateri numai in USA si mai bine de 20 de milioane in intreaga lume ai toate sansele sa-ti gasesti perechea.

8. Un sport grozav pentru tineri si mai putin tineri
Daca poti merge pe jos perioade mari de timp fara sa te impiedici si sa cazi, atunci ai echilibrul de care ai nevoie pentru a deveni un roler. E la fel ca mersul pe bicicleta. Odata ce ai invatat nu vei mai uita niciodata. Deci nu esti niciodata prea batran pentru a invata. S-ar putea sa te surprinda si pe tine.

9. Este sanatos
Inline skatingul, spre deosebire de alergat, provoaca cu 50 la suta mai putine socuri ligamentelor, spune un studiu al Universitatii din Massachusetts.

10. Revigorare psihica si mentala
De cite ori nu vi s-a intamplat ca problemele sa vina una dupa alta iar stresul sa nu va mai lase nici macar sa dormiti? Intr-o lume violenta si din ce in ce mai degradata skating-ul poate aduce o speranta.

0 comments:

Free Page Rank Tool