Salt boarding – un nou sport extrem, rapid şi periculos (VIDEO)

Ce se întâmplă atunci când pasionaţii de snowboarding nu găsesc zăpadă? Inventează un nou sport extrem: „salt boarding”. Ideea a fost pusă în practică de câţiva americani din Utah în Bonnevile Salt Flats, mlaştinile de sare ce se găsesc în statul american.

Davin Graham, un fan al salt boarding-ului, a realizat un film în care ilustrează această pasiune. "Am realizat această filmare în Utah, pe Salt Flats. Clipul este filmat în întregime de-a lungul mlaştinilor de sare, nu am folosit niciun fel de truc, nu am filmat pe zăpadă - tot ce vedeţi în acest film este filmat în Bonnevile", afirmă acesta.

Bonneville Salt Flats, mlaştina de sare din Utah, este o zonă celebră în Statele Unite, fiind locul în care au fost stabilite numeroase recorduri de viteză la sol. Totodată, un număr mare de producţii cinematografice au fost realizate în această zonă, printre care The Tree of Life, Independence Day, sau Pirates of the Caribbean: At World's End.

În clipul realizat de Devin Graham, se poate observa cum salt boarder-ii ating viteze de peste 80 de km/h fără a purta echipament de protecţie, în ciuda faptului că sarea este un mediu mult mai periculos în cazul unei căzături decât zăpada.

Iată imaginile care surprind acest sport extrem plin de adrenalină:



sursa:descopera.ro

0 comments:

Free Page Rank Tool