Billa - Oferte bogate la cele mai avantajoase preturi

  Billa este un lant de magazine, originar din Austria. Compania este detinuta de Rewe Group. Retailer-ul Billa Romania se va extinde in acest an in cel putin zece spatii noi, mizand pe un format de supermarketuri cu o suprafata mai mica cu aproape 50% fata de media actuala a retelei, potrivit Ziarului Financiar. "Magazinele cu suprafete de vanzare de 1.000 metri patrati ne permit sa mergem mai aproape de clienti si, in plus, consideram ca aceasta este dimensiunea optima pentru sortimentatia noastra de alimente", a declarat Wolfgang Janisch, CEO-ul Billa Romania.


   SURSA 02
 
   O oferta bogata la cele mai avantajoase preturi
   Billa reprezinta simbolul cumparaturilor de buna calitate la cel mai avantajos pret, obiectivul central al firmei fiind acela de a scadea in permanenta preturile, astfel incat procurarea alimentelor si  bunurilor de larg consum sa nu mai constituie o problema pentru consumatorul roman. Politica BILLA este aceea de a satisface toate gusturile, printr-o gama variata de produse la preturi fara concurenta. Printr-o organizare eficienta a muncii, precum si datorita marii cantitati de produse achizitionate, BILLA este in masura sa ofere clientilor sai o mare diversitate de articole de marca, produse proaspete si toate articolele din necesarul zilnic.
   Prospetime
   Unul din avantajele cu care BILLA intelege sa vina in intampinarea dorintelor clientilor sai este prospetimea articolelor. In fiecare filiala BILLA exista raioane specializate menite a satisface toate preferintele si exigentele de calitate ale clientilor nostri. Astfel, in carmangeriile specializate, carnea proaspata, atent selectionata de  la furnizori, este transata la fata locului si ambalata in conditii de maxima igiena. La raionul Delicatese, clientii vor gasi un sortiment bogat de mezeluri, salate, branzeturi, mancaruri gata preparate sau delicioase specialitati de panificatie. Nu in ultimul rand, raionul de Legume&Fructe va intampina in fiecare filiala cu produse atat de provenienta autohtona cat si de import, atributul comun fiind calitate la cele mai bune preturi.
   Calitate
   Billa ofera atat articole ale unor marci binecunoscute, cat si articole marca proprie, la fel de bine cotate din punct de vedere calitativ ca si cele ale unor marci renumite.
   Servicii
   Gama larga de servicii puse la dispozitia clientilor face din BILLA locul unde cumparaturile zilnice pot deveni o adevarata placere, de la carucioare pentru copii, pâna la facilitatile oferite clientilor pentru plata produselor achizitionate.


sursa:ipedia.ro

0 comments:

Free Page Rank Tool