Jack Daniels - Liderul calitatii in categoria din care face parte

  Istoric
   Distileria din Jasper a fost infiintata in anul 1866 de "Jack“ Newton Daniel, care s-a nascut in anul 1850 intr-o familie numeroasa cu copii multi. In anul 1907 el va ceda din motive de sanatate firma nepotului sau Lem Motlow. In anul 1866 distileria "Jack Daniel's“ a fost inregistrata oficial fiind prima distilerie inregistrata din SUA. In prezent distileria se afla pe locul unde a fost infiintata - "Hollow“ in Lynchburg si apartine de corporatia "Brown-Forman-Corporation".
Productie
   Jack Daniel amplaseaza distileria orientandu-se dupa existenta izvorului din apropiere, care avea o apa bogata in carbonat de calciu, si cu un continut redus in fier, optimal pentru producerea bauturii alcoolice. Apa este filtrata de grasimi prin filtre din carbune de lemn cu o lungime de 3 m "Charcoal Mellowing“ inventate si patentate pe numele lui Daniel.

 

   SURSA 02
 
   Conform unui studiu realizat de Reveal Marketing Research, marcile  Jack Daniel’s, Murfatlar si Absolut sunt liderii calitatii in subcategoriile din care fac parte, scrie Standard.ro.
   “Pentru indicele calitatii din valul III BrandRate, domeniul bauturi alcoolice, inregistram trei branduri castigatoare pe subdomeniile in care activeaza: Jack Daniel’s, Murfatlar si Absolut. Primul e lider pe piata whisky-ului, respondentii cu studii medii vehiculand, cu precadere, informatii cu caracter pozitiv fata de acest brand”, spune Marius Luican, general manager Reveal Marketing Research.


sursa:ipedia.ro

0 comments:

Free Page Rank Tool