Mesaje de Florii


Duminica Floriilor are loc cu o saptamana inainte de Pasti celebrand ziua in care Iisus Hristos a intrat in Ierusalim, fiind intampinat cu frunze de palmier (finic) de catre discipoli si de catre locuitorii orasului.
De Florii, se obisnuieste a se sarbatori toti cei care poarta nume de floare. Exemple de nume care se sarbatoresc in Duminica Floriilor:
Brandusa, Camelia, Codrina, Codrut, Codruta, Crina, Crizantema, Delia, Floarea, Florentin, Florentina, Florica, Florin, Florina, Garofita, Gherghina, Iris, Lacrimioara, Laur, Laura, Laurentiu, Margareta, Narcis, Narcisa, Panseluta, Romanita, Trandafira, Violeta, Viorel, Viorica, Zambila, Zambilica, etc.

Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La Multi Ani!
Pentru ca esti o persoana deosebita, toate florile din lume ureaza un sincer La Multi Ani unei alte flori.
Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume: florile, minuni ale naturii. La Multi Ani!
Totul pe lume se schimba doar florile se deschid in fiecare primavara. Pentru ca esti minunata, toate florile din lume iti ureaza la multi ani!
Sa primesti flori de ziua ta. Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani!
Aceasta zi sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatea realizari. La multi ani unei persoane deosebite!
Sa-ti fie viata un buchet de flori intr-o gradina plina de realizari. La multi ani de ziua numelui!
La multi ani, sanatate si fericire! Sa ciocnim un paharel , celebrand un Floricel.
Florii alese si zile senine, saptamana patimilor sa te tina in leagan de flori si lumina curata DUMNEZEIASCA.
Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea. La multi ani de ziua numelui!
De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire si succes. La Multi Ani!
Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!
Florii alese si zile senine, saptamana mare sa te tina in leagan de flori si lumina curata. La Multi Ani!
Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!
Astazi, fiind o zi frumoasa si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii, tin a te felicita. La multi ani de ziua numelui!

0 comments:

Free Page Rank Tool