Modificari incredibile ale corpului uman

Desi pare de necrezut, unele persoane se supun unor suferinte doar pentru a iesi in evidenta, pentru a fi deosebite cu orice chip, uneori intr-o maniera socanta. Acestea sunt in stare sa faca orice, de la a-si despica varful limbii cu ajutorul laserului, pana la a-si lasa ochiul tatuat. 
Conform HubPages, iata cateva dintre cele mai nebunesti modificari ale corpului.

1. Insemnarea cu un fier incins

Probabil nu te-ai fi gandit niciodata ca exista oameni care se supun de bunavoie unei astfel de suferinte. Insa, asa cum erau insemnate candva animalele sau chiar unele categorii de persoane, cum ar fi sclavii, la fel procedeaza si astazi unii indivizi care simt nevoia sa faca ceva iesit din comun.

Insemnarea cu un fier incins este considerata una dintre cele mai dureroase modificari corporale. Arsura care se produce este de obicei de gradul 3 (mai exista doar gradul 4 mai grav), si distruge adesea nervii din zona.

2. Tatuaj pe globul ocular

Aceasta procedura este folosita din secolul al XIX-lea, dar pana de curand a fost utilizata doar pentru a corecta anumite defecte la cei care aveau probleme de vedere. In prezent insa, unele persoane nonconformiste solicita un tatuaj pe globul ocular doar in scop estetic. Tehnica este aceeasi ca la un tatuaj obisnuit, cu aceleasi ace si aceeasi cerneala, singura diferenta fiind ca se face in timp ce ochiul este deschis.


3. Implant sub piele

Este vorba de diverse obiecte introduse sub piele, cu scopul de a schimba aspectul acesteia. Unii indivizi si-au facut asemenea implanturi sub pielea de pe frunte, pentru a obtine forme de coarne (acesta fiind cel mai comun tip de omplant, altii pe piept, brate, etc.

Chiar si Lady Gaga a aparut recent la Jay Leno cu astfel de implanturi la nivelul fruntii, pometilor si umerilor, desi cel mai probabil, in cazul ei nu e vorba despre implanturi, ci mai degraba de niste proteze. 

4. Cicatrizarea

Ca si celelalte de mai sus, aceasta modificare este tot una infioratoare. Practic, unii doritori platesc pe cineva pentru a le face o cicatrice sau mai multe, pe corp, dupa un anumit model. Cicatrizarea se face prin taierea pielii si se spune ca nu este la fel de dureroasa precum insemnarea cu un fier rosu, fiind mai degraba similara, ca si intensitate a durerii resimtite, tatuarii.

5. Marirea lobului urechii

Este vorba despre intinderea treptata a tesuturilor care alcatuiesc lobul urechii, dupa gaurirea acestuia, si, cel mai adesea, marginile lobului sunt intinse de un fel de cercel, care poate avea dimensiuni foarte mari, spre exemplu si cat aproximativ intreaga ureche. Nu exista nicio garantie ca lobul mai poate reveni la forma initiala la un moment dat.

6. Despicarea limbii

Una dintre cele mai noi tehnici de modificare corporala consta in despicarea varfului limbii. Datorita muschilor ei, dupa ce acest lucru este realizat, de regula cu ajutorul unui laser, cele doua portiuni rezultate se pot misca independent.

7. Piercing-corset


Si aceasta se numara printre cele mai moderne tehnici in ce priveste modicarea corpului, presupunand alinierea unor piercing-uri, pe doua coloane, in asa fel incat sa imite un corset. Pot fi facute de la cate doua piercing-uri pe fiecare coloana, pana la mult mai multe, in functie de locul ales (unii isi fac pe gat, altii pe spate) si de distanta lasata intre piercing-uri.

8. Ascutirea dintilor

Aceasta procedura este preferata de obicei de catre persoanele care vor sa semene cu un vampir.

9. Ascutirea urechilor

Este vorba de schimbarea formei urechii, de la rotunjita la ascutita. Numai ca, pentru a realiza acest lucru este nevoie de o persoana calificata, adica de un chirurg plastic.

10. Suspendarea corpului

Practic, este vorba tot de niste piercing-uri, insa partea si mai crispanta este aceea ca, folosindu-se de acestea si de niste carlige agatate de ele, legate de un suport, indivizii care vor sa iasa astfel in evidenta isi lasa corpul sa fie suspendat, durerea fiind greu de imaginat. De departe e un gest socant, un strigat de ajutor extrem de strident. 

0 comments:

Free Page Rank Tool